szerző:
hvg.hu

A közgyűlés úgy döntött, megszüntetik a munkahelyét.

Megszüntették a munkahelyét, és megfosztották két bizottsági tagságától is azt a szocialista önkormányzati képviselőt Kalocsán, aki nyilvánosságra hozta az OLAF Elios ügyben küldött észrevételeit - számolt be az RTL Klub Híradója

Angeli Gabriella munkahelyének megszüntetését a város független polgármestere terjesztette a közgyűlés elő hivatalosan takarékossági szempontokra hivatkozva. Az önkormányzati képviselő munkahelyének megszüntetését a baloldali többségű közgyűlésben a szocialisták helyi elnöke is megszavazta.

Harangozó Tamás MSZP-s képviselő erről azt mondta, ez megengedhetetlen, ezért az MSZP meg fogja tenni a szükséges lépéseket és ki fogják zárni a pártból a kalocsai politikust.

Angeli Gabriella az OLAF Kalocsának küldött észrevételeit kérte ki az önkormányzattól, amiket nyilvánosságra is hozott, ezekből az derült ki, hogy a városban az Eliosra szabták a közbeszerzést.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!