szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szándékosan sem lehetetett volna egy konferenciát jobban időzíteni, mint a mait: pár nappal azután, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a csepeli fórumon azzal riogatott, a Soros-terv miatt a magyarok disznóhús helyett ehetnek majd rovarokat, a Szent István Egyetemen megrendezik az I. Magyar Rovaripari Konferenciát.

A nyilvánvalóan jóval korábban előkészített konferencián a meghívó szerint az előadások "betekintést nyújtanak a rovarok felhasználhatóságára takarmányozási és élelmiszeripari vonatkozásban a magyar piacon az alábbi témákban: jogi szabályozás, rovartenyésztés, ipari felhasználhatóság, érzékszervi tényezők, fogyasztói fogadtatás, marketing stb."

Sőt,

a rendezvény időtartama alatt lehetőség lesz különböző rovareredetű termékek kóstolására.

Külön érdekesség, hogy a konferencián előad majd Kasza Gyula, a NÉBIH elnöki megbízottja is. A hivatal a Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztérium háttérintézménye. Ha pedig érdekli, mit ehet muzulmán hódítás esetén, ide kattintva elolvashatja. A nyúlpaprikásnak lőttek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!