szerző:
hvg.hu

A bent lévők ki tudtak menekülni, sérültek nincsenek.

Tűz ütött ki egy háromemeletes épület földszinti éttermében péntek este Budapest VI. kerületében, a Király utcában – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Kolozsi Péter, a szervezet budapesti helyettes szóvivője a hvg.hu-nak elmondta, hogy egy konyhai elszívóberendezés gyulladt ki.

A főváros hivatásos tűzoltók egy habosított vízsugárral oltották el a lángokat majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

A tűz keletkezésekor az étteremben tartózkodó emberek az utcára menekültek, így az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!