szerző:
hvg.hu

Valószínűleg még nem látta a Stop ENSZ-kampányt.

A zoom.hu kereste meg Navracsics Tibor fideszes uniós biztost annak kapcsán, hogy a hódmezővásárhelyi vereség hatására felmerült, a Fidesz-kampány nem fog megélni csupán a Soros-tervből, ezért abból vissza kellene venni.

Navracsics már korábban szembekerült pártjával, amikor úgy nyilatkozott, a Bizottságban nem hallottak Soros-tervről, és nem foglalkoznak vele. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a "KDNP" elnöke ekkor arra szólította fel a biztost, gondolja át a hűség fogalmát.

"Amikor meghallottam, azt gondoltam, hogy na ugye" – mondta Navracsics a zoom.hu-nak. Azt is mondta, örül annak, hogy olyan emberek, akik őt korábban hazaárulónak nevezték, ma már osztják a véleményét.

Az interjú valószínűleg azelőtt készült, hogy a kormány előállt volna az ENSZ elleni, ismét a migránsokkal riogató új "tájékoztató" kampányával.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!