szerző:
hvg.hu

Vasárnap már 20 fok is lehet.

Az igazi melegedés pénteken indul be az Időkép számításai szerint, köszönhetően a feltámadó délnyugati szélnek, ami enyhe levegőt hoz térségünkbe. Napközben egyébként többnyire napos, száraz időre és 9-15 fok közötti maximumokra készülhetünk.

A legújabb számítások szerint szombaton változóan, erősen felhős időre van kilátás, egy-egy jelentéktelen zápor is jöhet. Vasárnap is hasonló időjárás valószínű, némileg több csapadékkal, de összességében mindkét nap enyhe marad az idő. Közben fokozatosan megszűnnek a hajnali fagyok, a csúcshőmérsékletek pedig 15 fok körül alakulhatnak.

Vasárnap ennél is melegesebb lesz, délnyugaton helyenként akár 18-20 fokig is felmelegedhet a levegő.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!