szerző:
hvg.hu

Részletes március 15-i programok címmel közöl írást a Ripost. A részletes alatt azt kell érteni, hogy a központi, állami ünnepségek mellett a Békemenet van még megemlítve. Természetesen nagyon fontos, hogy minél többen legyenek mindkét eseményen, Orbánt és Csizmadia Lászlót is idézi a programajánló.

További programok Budapesten – a kis keretes nyilván nem a kétfarkúak békemenetét vagy bármelyik ellenzéki eseményt taglalja, hanem Térzenét a budai Várban, meg a Táncsics-börtönnél rendezendő vetélkedőt, gasztronómiai programokat. Az utolsó traktus pedig a módosuló MÁV- és Volánbusz-menetrendekkel foglalkozik (a Békemenetre induló buszok menetrendje nem szerepel). Hely még lett volna bőven, a cikkben három kép is díszeleg.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!