szerző:
hvg.hu

De helyenként eshet is.

Kedden alapvetően még felhős időre készülhetünk, de hosszabb-rövidebb időre helyenként előbújik a nap. Többfelé alakulhat ki eső, záporeső. A nyugati határ közelében kis eséllyel délután az ég is megdörrenhet.

Főleg a Dunántúlon felélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Szerdán egy melegfront hoz borongós időt és többfelé esőt, záporokat. A délnyugatira forduló légmozgás napközben többfelé feltámad. Hajnalban helyenként ismét gyengén fagyhat, délután 7-16 fokig melegszik a levegő, délnyugaton lesz a legmelegebb.

Kedden sem lesz front térségünkben, viszont az enyhülés hatására migrén, fejfájás továbbra is előfordulhat, fáradékonyabbak, levertebbek lehetünk. Még hűvös lesz a reggel, emiatt a kopásos és reumatikus panaszok felerősödhetnek, érdemes rétegesen öltözködni. Emellett pedig ne feledkezzünk meg immunrendszerünk védelméről sem!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!