szerző:
hvg.hu

Erős, sokfelé viharos szél jön az ünnepre, hideg ugyanakkor nem lesz, sőt. Szombaton akár 20 fok is lehet.

Változékony időjárás várható a húsvéti hétvégén, a szombati akár 20 fokot is elérő hőmérsékletek után vasárnapra egy hidegfront éri el az országot, így ezen a napon is többfelé készülhetünk esőre, záporokra, helyenként zivatarra is – jelentette az Időkép.

Eközben erős, többfelé viharos lökések kísérhetik a nyugatira, északnyugatira forduló szelet. A szombatihoz képest pedig jó pár fokkal visszaesik a hőmérséklet, a legmelegebb órákban 6-15 fokot mérhetünk.

Az ünnep másnapján is folytatódik a szeles idő, de ekkor már inkább a napsütésé lesz a főszerep; főleg keleten, északkeleten lehet több felhő az égen, és csak eleinte fordulhat elő kisebb csapadék. A hajnalban szélvédett, derült helyeken gyenge fagy is lehet, napközben viszont 9-15 fok közé melegszik a levegő.

Keddtől ismét tavaszi idő köszönt be, szerdán már többfelé mérhetünk 20 fok közeli maximumokat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!