szerző:
hvg.hu

Csapadék nem várható, de erős lehet a szél.

Kedden változóan, főként keleten, északkeleten erősen felhős időre készülhetünk, de csapadék nem várható. Marad a szeles idő, a Dunántúlon és a középeső országrészben erős, viharos lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet.

Délutánra 16 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Szerdán napos és felhős időszakok váltják egymást, de csapadék továbbra sem valószínű. Élénk, erős lesz a déli-délnyugati szél, nyugaton, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. Enyhe lesz a hajnal, majd napközben egyre többfelé mérhetünk 20 fok körüli maximumokat.

Kedden sem lesz front térségünkben, és még száraz időre készülhetünk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, ami pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra. A szeles idő miatt ugyanakkor fejfájás, ingerlékenység továbbra is jelentkezhet. Öltözzünk rétegesen, reggel még sokfelé hideg lesz az idő.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!