szerző:
hvg.hu

Az állatos tévéjéről ismert Milkovics Pál visszavonta a vételi ajánlatát.

A legkülönfélébb hírek terjednek a Magyar Nemzet értékesítéséről. Miközben úgy tudjuk, Ungár Péter leendő LMP-képviselő "komolyan vehető" ajánlatot tett, és hamarosan kezdődhet az egyezkedés Simicska Lajossal, az Átlátszó információja szerint éppenséggel zsákutcába került a folyamat. Ez, ha igaz, azért különös, mert a bezárás miatt napról napra értéktelenebb a kiadói jog: egy napilapnak, ami nem jelenik meg, bajosan mérhető az értéke, ha egyáltalán – írja  portál. Az Átlátszó azt is tudni véli, hogy az eladók borsos árat, egymilliárd forint feletti összeget kérnek a pakkért.

Mintha Simicska célja kifejezetten a bezárás lett volna. Méghozzá nem drámázásból, mert ebben az esetben nem időzítette volna éppen akkorra a bejelentést, amikor mindenki a választási eredményeken agyalt: így még annyi visszhangot sem kapott, mint a 2016 őszén kivéreztetett Népszabadság” – lamentált az Átlátszónak az eseményeket ismerő forrása.

Mindeközben az viszont eldőlt, hogy az állatos tévéjéről ismert Milkovics Pálé nem lesz a médiacsomag. Ő ugyanis visszavonta az ajánlatát – írja az Index. Eszerint Milkovics egy Schwartz Capital nevű, Angliában bejegyzett cégén keresztül jelezte a Magyar Nemzet és a Heti Válasz kiadójának, illetve a Lánchíd Rádió működtetőjének, hogy érdekli a három cég, és beszéljenek az eladásról. Milkovics konkrét ajánlatot nem tett, az Indexnek azt nyilatkozta, hogy arra várt, hogy legalább szóljanak vissza az eladók, hogy foglalkoznak vele, de erre nem került sor. Így csütörtökön írt egy újabb levelet, amiben visszavonta az ajánlatát. Mármint azt, amit arra tett, hogy majd üljenek le, és beszéljenek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Elfogyott a pénz a brit rakétaautó mögül

Elfogyott a pénz a brit rakétaautó mögül

Még dolgozni kell azon, hogy a kamaszok tudjanak olvasni és számolni

Még dolgozni kell azon, hogy a kamaszok tudjanak olvasni és számolni

A Facebook egykori biztonsági főnöke szerint nagy bajban van Amerika, a hackerek pedig trükkösebbek, mint valaha

A Facebook egykori biztonsági főnöke szerint nagy bajban van Amerika, a hackerek pedig trükkösebbek, mint valaha

Marabu FékNyúz: Mészárlás

Marabu FékNyúz: Mészárlás

Puzsérral húzná ki a gödörből Ungár Péter az LMP-t

Puzsérral húzná ki a gödörből Ungár Péter az LMP-t

Örül az aranyszakma Matolcsy húzásának

Örül az aranyszakma Matolcsy húzásának