szerző:
hvg.hu

Majdnem 27 fok volt ma Budapesten. A folytatásban némi eső jön.

Újpesten 26,9 fokot mértek ma, ezzel megdőlt a budapesti melegrekord. A korábbi csúcs 25 fok volt, amelyet 2009-ben mértek a fővárosban. Az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán hőtérképen is jelölték a csütörtökön mért budapesti hőmérsékleti értékeket.

©

Az előrejelzés szerint csütörtök estétől átmenetileg többfelé megnövekszik a felhőzet, és többfelé elered az eső. Csütörtökre a Dunántúl teljes területére elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést érvényes heves zivatar veszélye miatt. Péntekre szintén heves zivatar miatt érvényes citromsárga figyelmeztetés Borsod és Szabolcs megyére.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!