szerző:
hvg.hu

Nyomoznak Semjén Zsolt svédországi vadászata ügyében, méghozzá lopás gyanújával – tudta meg a 444.

Legutoljára márciusban ért újabb fordulathoz a Semjén Zsolt északi vadászatával kapcsolatos ügy, akkor kiderült, hogy a Semjén által lelőtt rénszarvas tulajdonosa bepanaszolta a magyar politikust, mert a svéd férfi nem adott engedélyt az állata kilövésére. Akkor Niklas Johansson azzal fenyegetőzött, hogy feljelentést tesz a rendőrségen.

Valóban így is tett, majd a Västerbotten megyei rendőrség átadta a Semjén Zsolt vadászatával kapcsolatos ügyet a svéd ügyészségnek. A 444 pénteken az ügyészségtől megtudta azt is, hogy a svédek lopás gyanújával nyomoznak az ügyben, vizsgálják, hogy valóban történt-e bűncselekmény.

A svéd ügyészség több információt nem árulhatott el a lapnak, így azt sem mondták meg, hogy van-e már az ügynek gyanúsítottja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!