szerző:
hvg.hu

Az apa azt mondta, alig tíz perc alatt tönkrement hat évnyi munkája.

Égő házból mentette családját tegnap éjjel egy kiskunmajsai apa: először feleségének és kisebb gyerekeinek tört utat a lángoló előtérben, majd az ablakon át rángatta ki fiát és annak barátnőjét. A csodával határos módon senki sem sérült meg komolyabban – tudósított csütörtökön az RTL Híradó.

A tűz az előtérben keletkezett, a tető is meggyulladt. Hatan aludtak bent.

A nagyobbik fiuk és a barátnője a hátsó szobában aludt, az apa értük már nem tudott visszamenni, ezért megkerülte a házat, átmászott egy két méter magas kerítésen, majd betörte a szoba magasan fekvő, szűk ablakát, azon keresztül húzta ki őket. Az üveg megvágta a gyerekeket, az apa a karján sérült meg, mert elérték a lángok.

A házban a régi alumíniumkábelek kaptak lángra. A család hat éve vette a házat, jelenleg az eszközkezelőtől bérlik. Az apa napi három órát ingázik, építkezéseken dolgozik.

A családnak mindene odalett, nagyszülőkhöz költöznek, és egyelőre nem tudják, hogyan tovább.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!