szerző:
hvg.hu

Ha hinni lehet a miniszterelnök vagyonnyilatkozatának, az összes megtakarítása harmadát befizette büntetésként.

Postai, sárga csekken, feladóként saját magát megadva fizette be Orbán Viktor azt a 345 ezer forintos büntetést, amit azért kapott, mert gyerekekkel kampányolt egy óvodában. A K-Monitor kérdezett rá a Nemzeti Választási Iroda elnökénél, hogy megérkezett-e már a miniszterelnök befizetése, Pálffy Ilona pedig azt válaszolta: határidőre megkapták a büntetést.

Ha Orbán Viktor igazat írt a vagyonnyilatkozatában, akkor a feleségével közös számlán a teljes megtakarítása 993 ezer forint volt 2017 végén. Vagyis ha ez a szám igaz, akkor a megtakarításának nagyjából a harmadát elvesztette.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!