szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szervezők a regisztrációval kapcsolatos túljelentkezésre hivatkoznak. Shaun Walker szerint ilyen még Oroszországban sem történt vele soha.

Mint korábban megírtuk, a héten rendezik meg az Európa jövője nevű konferenciát Budapesten, amit a Schmidt Mária vezette XXI. Század Intézet szervez, és amelyen Szijjártó Péter és a „mission impossible”-lös leköszönéssel távozó Balog Zoltán mellett Trump egykori stratégája is előadást tart.

A rendezvényre több sajtómunkás, így a The Guardian újságírója, Shaun Walker is regisztráltatta magát, csakhogy a szervezőktől kapott válasz szerint Walker hiába menne, nem fogják beengedni.

A 444 által kiszúrt Twitter-bejegyzés szerint az újságíró kérelmét a regisztrációra vonatkozó túljelentkezés miatt utasították el, és az internetes közvetítést ajánlották a figyelmébe.

Walker bejegyzésében hozzátette, nem rémlik neki, hogy történt volna vele hasonló, mint írta, ilyen még Oroszországban sem fordult elő vele.

Walker az elmúlt évtizedben a brit lap moszkvai tudósítója volt, idén tavasszal könyve is megjelent Putyinról, illetve a kortárs Oroszországról – jegyzi meg cikkében a 444.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eltiltotta a tanítástól örökre a bíróság a szexuális zaklatással vádolt tanárt

Eltiltotta a tanítástól örökre a bíróság a szexuális zaklatással vádolt tanárt

Farkas Zoltán: Memóriapróba

Farkas Zoltán: Memóriapróba

Hét megyében figyelmeztetnek ónos esőre a meteorológusok

Hét megyében figyelmeztetnek ónos esőre a meteorológusok