szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lakóépület átmenetileg lakhatatlanná vált.

Villám csapott egy családi ház tetőszerkezetébe csütörtök késő délután a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Csépa Zrínyi utcájában.

A villámcsapás következtében az épület kéménye leborult és beszakította a tetőt. Elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg, a lakóépület azonban átmenetileg lakhatatlanná vált.

A Komárom-Esztergom megyei Pilismaróton szintén villám csapott egy családi ház tetőszerkezetébe a Kölcsey Ferenc utcában. A villámcsapás következtében a tetőszerkezet kigyulladt. A helyszínre érkező tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információk szerint az eset során itt sem sérült meg senki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy magyar férfi azt terjesztette, a koronavírus kamu, majd nem sokkal később belehalt

Egy magyar férfi azt terjesztette, a koronavírus kamu, majd nem sokkal később belehalt

A hatalmas robbanás miatt lemondott a libanoni kormány

A hatalmas robbanás miatt lemondott a libanoni kormány

Magyarországra költözik a szerb foci

Magyarországra költözik a szerb foci