szerző:
hvg.hu

Már ami a közterület lefoglalásának díját illeti.

Tizedannyiba kerül a közterület lefoglalása a budapesti Duna fölötti repülős verseny szervezőinek, mintha valaki ételosztást szervezne a fővárosba. Ezt a Párbeszéd számolta ki.

V. Naszályi Márta az RTL Híradónak elmondta: ha ételt akarnának osztani a főváros közterületein, az négyzetméterenként 112 forintba kerülne nekik, a repülős verseny viszont, ami a következő napokban lesz, átlagosan csak 9 forintot fizet négyzetméterenként.

Az ellenzéki párt szerint felháborító, hogy a főváros egy üzleti vállalkozást ennyire támogat. Az RTL híradó hiába kereste a fővárost, nem válaszoltak a kérdéseikre.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!