szerző:
hvg.hu

Már válaszoltam – mondta az Országház folyosóján sétáló miniszterelnök az Indexnek, mielőtt a portál munkatársa egyáltalán bármit kérdezett volna tőle.

Az Index próbált volna miniinterjút készíteni a parlamenti ülésre igyekvő kormányfővel az Országházban, de Orbán még azelőtt “megválaszolta” a kérdéseket, mielőtt az újságíró feltette volna azokat neki.

Íme a párbeszéd, ami a portál munkatársa és a miniszterelnök között zajlott:

Index: Jó napot!

Orbán Viktor: Jó napot!

Index: Megenged egy kérdést?

OV: Már válaszoltam.

Index: A CEU-val kapcsolatban...

OV: Már válaszoltam.

Index: ...lesz megállapodás?

OV: Mindent elmondtam, amit akartam.

Index: Nem is tettem még fel a kérdést.

OV: Én válaszoltam ennek ellenére. Most hadd dolgozzunk!

A lap azt is megjegyzi cikkében, hogy Orbán Gulyás Gergely, Rogán Antal és egy TEK-es kíséretében sétált az Országház folyosóján, de séta közben nem állt meg, így kicsit kutyafuttában sikerült beszélniük vele - már ha ezt válaszadásnak lehet nevezni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!