szerző:
hvg.hu

Ezúttal a Szent János kórház egyik épületén szánkázik Orbán Thomas gőzmozdony nyergében.

Hiába festették le (olvasóink pedig újragondolták, -alkották) a Rumbach Sebestyén utcai ál-Banksy Orbán-graffitit, most újra megjelent, ezúttal a Szent János kórház ápolási igazgatóság és a humánpolitikai osztály közös bejárata mellett, értesült egy olvasói fotó által a 444. Sejthető volt, hogy egy lefestéssel nem lehet eltüntetni, azaz valahol-valahogy újra felkerül egy falra.

Megkerestük a kórházat is, mi lesz a graffiti sorsa, tesznek-e feljelentést, a választ várjuk.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!