szerző:
hvg.hu

Veszélyes lett volna a liftben vagy a lépcsőn levinni a hordágyat.

Emelőkosaras tűzoltóautóval, a szomszéd lakásán keresztül hoztak le az ötödik emeletről egy infarktusos beteget Szegeden - számolt be a Délmagyarország alapján az RTL Klub. 

Az eszméletlen asszonyra a lánya talált rá, ő kezdte meg az újraélesztést, a mentők telefonon segítettek neki. Aztán ők is több mint fél órán át küzdöttek a betegért.

A tűzoltókat a mentők riasztották a  helyszínre, mert a lépcsőházban és a liftben is veszélyes lett volna levinni az asszonyt.

A tűzoltók csak a ház mögött tudtak parkolni, ezért a szomszéd lakáson keresztül kellett kiemelni a beteget, akinek hordágyát végül az emelőkosár korlátjához rögzítették.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!