szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szentgotthárdon és Egerben szerzett meg honlapokat. Célkeresztben Szombathely és Debrecen.

A Népszava azt írja, hogy elindul Ungár Péter vidéki médiaterjeszkedése: Szentgotthárdon a 9970.hu, Egerben pedig az egriugyek.hu honlapot szerzi meg az LMP országgyűlési képviselője.

Ungár korábban arról nyilatkozott, az a baj, hogy semmilyen más hang nincs vidéken, csak a Fidesz. Online sincs, print sincs, semmi sincs, akkor hozzátette, „szépen lassan, megyei jogú városonként fog indulni" a vidéki médiaterjeszkedése (Szentgotthárd nem megyei jogú város).

A lap szerint az LMP-s képviselő szeptemberben Szombathelyen és Debrecenben is megpróbál elindítani más hangot, mint a kormánypárté. A munkatársak mindenhol helyi emberek lennének, főleg azok, akiknek elegük van a fideszes, megyei napilapokból.

Június elején megírtuk, új kiadóvállalatot alapított az LMP-s képviselő Ungár Péter, valamint kisebbségi (10 százalékos) tulajdonostársa, Gerényi Gábor az azonnali.hu működtetésére. Ungár az után nyergelt át a jobbközép szemléletű portálra, hogy meghiúsultak a tárgyalásai Simicska Lajossal a bezárt Magyar Nemzet megvételéről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!