szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Teljes áthangolás előtt áll a HírTV, úgy tudjuk, elképzelhetetlennek tartják, hogy Kálmán Olga a csatornánál folytassa. A műsorvezető megkeresésünkre azt mondta, nem hallott konkrétumokat, készül a műsorokra.

„Konkrét bejelentésekkel tudok mit kezdeni, sajtóhírekkel nem” – mondta Kálmán Olga arra, hogy információink szerint Liszkay Gábor visszatér a csatornához, amelyet pacifikálnak a Fidesz és a kormány irányába. Az áthangolás részeként a kormánykritikus műsorok megszűnnek vagy teljesen átalakulnak. Úgy tudjuk, elképzelhetetlennek tartják, hogy Kálmán Olga a csatornánál maradjon. Kálmán Olga azt mondja:

„a mi életünkben nem történt semmi, hivatalos bejelentés nincs. Arra, hogy megrettenek-e egy ilyen hírtől, azt tudom mondani, hogy ez még mind találgatás. Teszem a dolgomat, készülök az adásokra.”

Kérdésünkre, hogy fideszes HírTV-ben maradna-e, azt mondta, nem tudja, mit jelentene a fideszes HírTV, de mindenkit a munkája alapján ítél meg.

„Soha nem is érdekelt, hogy hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gergely Márton-Windisch Judit Itthon

Orbán elégtétele eléri a HírTV-t, Liszkay visszatér

Heteken belül lezárul a G-napot követően Orbánnal szemben vitorlázó médiabirodalom "tévelygése". A Hír TV azonban nem jut a Magyar Nemzet vagy a Lánchíd Rádió sorsára, hiszen élő szerződése van a kábelszolgáltatókkal. A televíziós csatorna még ezen a héten Liszkay Gábor vezetése alá kerülhet. Aligha van más, aki ennyi helyismerettel és revánsvággyal tudná elintézni a Hír TV gyors "megtisztítását".

Vitézynek nem tetszik az új Blaha terve, a városháza visszaszólt neki

Vitézynek nem tetszik az új Blaha terve, a városháza visszaszólt neki

Gyanús venezuelai dollármilliárdok Svájcban

Gyanús venezuelai dollármilliárdok Svájcban

És akkor Trump örülhet, hogy kap nyugdíjat az elnöki évek után

És akkor Trump örülhet, hogy kap nyugdíjat az elnöki évek után