szerző:
hvg.hu

Kásler Miklós erőforrásminiszter szerint az ajtó mindenki előtt nyitva áll, a diákok szerint azonban a kormány nem reagált javaslataikra.

Szeretne részt venni az új Nemzeti Alaptanterv kidolgozásában a Független Diákparlament, ezért 100 pontos javaslatcsomagot dolgoztak ki, amit szerdán el is küldtek az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hangzik el az RTl Klub szerda esti híradójában.

Kásler Miklós EMMI-miniszter szerint ők mindenkit meghallgatnak, a diákok szerint azonban nem kaptak választ a javaslatcsomagra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy reagált, már ismerik a Független Diákparlament javaslatait.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!