szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kásler Miklós erőforrásminiszter szerint az ajtó mindenki előtt nyitva áll, a diákok szerint azonban a kormány nem reagált javaslataikra.

Szeretne részt venni az új Nemzeti Alaptanterv kidolgozásában a Független Diákparlament, ezért 100 pontos javaslatcsomagot dolgoztak ki, amit szerdán el is küldtek az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hangzik el az RTl Klub szerda esti híradójában.

Kásler Miklós EMMI-miniszter szerint ők mindenkit meghallgatnak, a diákok szerint azonban nem kaptak választ a javaslatcsomagra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy reagált, már ismerik a Független Diákparlament javaslatait.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!