szerző:
hvg.hu

De hallva, hogy visszaáll a 2015 előtti időszak, azt valószínűsíti, a műsora megszűnik.

Kirúgták Kálmán Olgát és Csintalan Sándor sem vezethet műsort a HírTV-n, a 444.hu megkereste Puzsér Róbertet, hogy mit tud, lesz a Sznobjektív című műsorával. Puzsér azt mondta, augusztus végéig szabadságon van, egyelőre nem közölték vele, mi lesz a műsorával. A felvételek szeptemberben kezdődnek, "gondolom, addig csak közlik velem, mi a műsor sorsa."

Arra a kérdésre, hogy az új tulajdonos mellett folytatná-e, Puzsér azt mondta, ha a tévénél a 2015. előtti állapotokat állítják vissza, akkor "a Sznobjektív nyilvánvalóan megszűnik." Ha felajánlanák a folytatást, arról a műsor szerkesztőjével illetve az állandó résztvevőkkel egyeztetve dönt.

"Ez a műsor csapatban készült – csakis csapatban szűnhet meg. Mindenesetre nem számolok azzal, hogy a Sznobjektív jövőjéről mi döntünk majd" - tette hozzá Puzsér.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!