szerző:
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Percek alatt lerendezte Nyerges Zsolt a menedzsementváltást szerdán a HírTV-ben. Bejelentette az új vezetőket, ezzel a maga részéről végzett is, kérdésekre nem válaszolt. Nézze meg a videót, amelyet az állománygyűlésen rögzítettek, majd juttattak el a hvg.hu-hoz.

"Jó napot kívánok! Szervusztok!

 Mivel 1-2 kivétellel csak a képernyőn keresztül ismerem a jelenlévőket, bemutatkozom: Nyerges Zsolt vagyok."

Így nyitott a HírTV új tulajdonosa szerdán a csatorna dolgozóinak állománygyűlésén. "Elég régóta ismerem ezt az épületet, és az itt folyó munkát" – szúrta be, a folytatást nézze meg videónkban:

A szót a tévétársaság új vezérigazgatója Répásy Bálint vette át, aki azzal kezdte, hogy „szektoron kívülről” érkezik, külgazdasági, projektmenedzsmenti és vállalatirányítási tapasztalata van.

Vállalati menedzserként érkezik a HírTV élére is – mondta Répásy – majd felsorolta a napi ügyeket intéző vezetőket. Elsődleges feladata a működés, folyamatok felülvizsgálata és az „esetleges szükségszerű módosítások” elvégzése lesz, ami szerinte főként a pénzügyeket jelenti.

Meglepetés nincs: Szikszai Péter, az új vezérigazgató-helyettes alig pár mondatot mondott a bejelentéskor, de az arról szólt: változnak a műsorok.

A HírTV-ben szerdán történteket itt idézheti fel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!