szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

De azt mondta, még van egy beszélgetése erről Orbánnal.

Tarlós István Tusnádfürdőn sem mondta meg, hogy indul-e a újra főpolgármesteri címért. Ugyanakkor jelezte, hogy figyelembe fogja venni Orbán véleményét is, de a felesége a főnöke.

A Népszava kérdésére most úgy fogalmazott, “lesz még egy beszélgetésünk miniszterelnök úrral 2019-ről, de 70 évesen én újabb 5 éves ciklust valószínűleg nem vállalok”.

A lap értesülései szerint a Századvégnél a Tarlós utáni időszakra készülve olyan jogszabálytervezeten dolgoznak, amellyel lényegében még a 2019-es választások előtt eljelentéktelenítik a fővárosi önkormányzatot. A főpolgármester erre azt mondta: 2019 októberéig „de facto” biztosan nem lesz ilyen. Ugyanakkor azt is hozzáfűzte, hogy “a miniszterelnök úr megfontolt döntést fog hozni”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!