szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem tudják, ki lehet, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Holttestet találtak augusztus 10-én a Kvassay tápzsilipben Budapesten. A testre uszadékmentesítési munkálatok közben akadtak rá, a rendőrség nem tudta megállapítani a személyazonosságát.

A férfinál személyes iratokat nem találtak, ezért a hatóság a lakosság segítségét kéri. A férfi 50-75 év közötti, 158 cm magas, megtalálásakor 40-es méretű bőr félcipőt, zöld zsebes rövidnadrágot és piros-fehér-kék kockás inget viselt. A férfi ruházatából előkerült egy fekete, bőrszíjas karóra és 4 db kulcs. A halott teljes műfogsort viselt.

A rendőrség azt kéri, hogy aki segíteni tud a férfi azonosításában, jelentkezzen a hatóság Telefontanú vonalán vagy a központi segélyhívón.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!