szerző:
hvg.hu

Heller Ágnes: Orbán zsarnok.

Kovács Zoltán kormányszóvivő a hivatalos Twitter-oldalán megosztott egy, a Political Critique által készített Heller Ágnes interjút. Kovács a posztjában azt írta:

Heller Ágnes csak egy öreg, bigott kommunista.

Az idézett interjúban többek között arról beszélt, Orbán Viktor egy zsarnok, az egyetlen függetlenül maradt hatalmi ág a háromból pedig szerinte az igazságszolgáltatás. Heller úgy látja, Orbán nacionalista húrokat penget, gyűlöletet szít és semmi köze a populizmushoz.

Kovács kirohanására a 24.hu megjegyzi: Heller a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, és nemzetközileg is jegyzett gondolkodó.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!