szerző:
hvg.hu

Egyre többen gondolják úgy, hogy megpályázzák a Budapesti Operettszínház igazgatói posztját.

Megírtuk korábban Kerényi Miklós Gábor bejegyzése után, hogy miután zaklatási botrányba keveredett és kirúgták, most mégis megpályázza az Operettszínház főigazgatói posztját.

„Biztos vagyok benne, sokak számára meglepetés, hogy megpályázom a Budapesti Operettszínház főigazgatói álláshelyét. Tudom, szinte vakmerő bátorság ez – de miközben elsősorban rendezni szeretnék, és egyáltalán nem vágynék semmilyen vezető szerepre, mégsem tudom elkerülni” – írta.

Indul a posztért a jelenlegi főigazgató, Lőrinczy György is, aki kirúgta Kerényit. De nem csak ők ketten. A Blikk azt írja, hogy Kiss B. Attila operaénekes is beadta a pályázatát. Kero egyébként az ő indulását is támogatja, mint szakmai konzultáns, teszik hozzá.

A bulvárlap úgy tudja, Szente Vajk is indul. Keresték a színház Apáca show című előadásának rendezőjét, hogy erősítse meg hírüket, de Szente egy nap türelmet kért, hogy bármit is mondjon. Ez nem meglepő, a pályázat leadási határideje is akkor jár le.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!