szerző:
hvg.hu

A két miskolci férfi a két ülés közötti könyöklő részbe rejtette a kábítószert, a rendőrök elég hamar megtalálták.

Letartóztatták azt a két miskolci férfit, akiket korábban az M30-as autópályán kapcsoltak le a rendőrök, mert drogot találtak az autójukban. A kocsit a miskolci szakaszon állították meg a hatóságok, majd a két első ülés közötti zárható könyöklő részben, papír és fólia csomagolásban többfajta kábítószert is találtak.

A két férfi 31 db szürke színű, fáraó mintázatú ecstasy tablettát, és körülbelül 120 gramm marihuánát szállított. Az egyik gyanúsítottnak ráadásul már korábban is volt dolga a drogokkal: márciusban kétszer is füvet adott el egy bőcsi férfinak.

Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság nyomoz, a két férfit kábítószer birtoklásának bűntettével, egyiküket kábítószer-kereskedelem vétségével is gyanúsítják.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!