szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megvált Puzsér Róberttől a fideszes körök által visszafoglalt csatorna, a publicista a YouTube-on folytathatja.

Az Azonnali úgy értesült, hogy a Hír Tv megvált Puzsér Róberttől, ezt az érintett meg is erősítette a lapnak.

„Igen, ki lettem rúgva.”

Elmondta, ha megkapta volna azt az ajánlatot, hogy ugyanolyan függetlenül, autonóm módon folytathatja a műsorát, mint korábban, nem lett volna semmi oka, hogy ne folytassa, de végül semmilyen ajánlatot nem kapott a csatornától.

Azt mondta, azonnali, statáriális módon bocsátották el. A lap felvetésére, miszerint folytatná-e műsorát, a Sznobjektívet, azt mondta, lehetséges. Például a YouTube-on. Később Puzsér a Facebook-oldalán is közzétette a történetet:

„Természetesen kirúgtak. Kétfős kivégzőosztag. Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni, barna cipő. Az az érzésem, inkább partizna Tiborczcal – abban van otthon. Másikuk idősebb nő, tekintete metsző és rideg: jeges megvetés, undorral vegyes közöny. Ő a politikai biztos: a komisszár elvtársnő – ebből a típusból töltötték fel az ÁVH-t.

Sajnálom a Sznobjektívet – szerettem. Legalább nem alakoskodtak, nem hazudoztak, nem kerestek érveket, hogy miért is kell megszüntetni egy független, kiegyensúlyozott és nézett műsort. Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá.”

 

A Hír Tv-vel kapcsolatos korábbi hírek szerint Huth Gergely, a Pesti Srácok kormányzati revolveroldal főszerkesztője műsort kap, szerdán már stúdióban láthatják őt a nézők.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meglepő területen tűnt fel az OTP-től váratlanul távozó felső vezető

Meglepő területen tűnt fel az OTP-től váratlanul távozó felső vezető

Magyar kapcsolatai is vannak a leggazdagabb oroszországi üzletembernek

Magyar kapcsolatai is vannak a leggazdagabb oroszországi üzletembernek

Az ügyfélnek kerül pénzbe a Telenornál a rosszul sikerült csomagváltás

Az ügyfélnek kerül pénzbe a Telenornál a rosszul sikerült csomagváltás