szerző:
hvg.hu

Huth Gergely veszi át Dévényi Istvántól a Szabadfogás című műsor vezetését.

Huth Gergely, a kormányközeli Pesti Srácok főszerkesztője vezetheti a szintén kormányzati irányba állított Hír Tv Szabadfogás című műsorát - értesült több forrásból az Azonnali.hu.

A műsort a csatorna visszafoglalása óta szünetelteti a mostani vezetés, de Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes a Mandinernek hétfőn azt mondta: a Szabadfogást újra fogják indítani, a nézők pedig új vendégekre számíthatnak majd.

A csatorna kormánykritikus időszaka alatt a vitaműsort Dévényi István, az azóta megszűnt Heti Válasz újságírója vezette.

Az Azonnali.hu úgy tudja: Huth neve más műsorokkal kapcsolatban is felmerült, ő helyettesíti ugyanis a napokban a szabadságon lévő Farkas Krisztinát, a Magyarország élőben műsorvezetőjét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!