szerző:
hvg.hu

Egy tigrises graffiti elé állt be fotózkodni a budapesti főpolgármester.

Tarlós István budapesti főpolgármester Betlehemben járt hétfőn, hogy ott aláírja a testvárosi megállapodást Budapest és Betlehem között.

Tarlós az ünnepség előtt ellátogatott a Betlehemben található, 1950-ben alapított Aida menekülttáborba is, ahol jelenleg mintegy ötezren élnek, itt megmutatták neki az ott élők életkörülményeit, valamint rövid sétán az oda menekült palesztinok és leszármazottaik lakónegyedét is.

Az MTI képaláírása szerint ott készült az alábbi fotó a főpolgármesterről, aki történetesen egy tigrises graffiti elé állt be pózolni napszemüvegében. Érdemes megfigyelni a graffiti feliratát is, miszerint "itt csak a tigrisek élnek túl". Lehetne akár Tarlós új albumának címe is.

©

Tarlós egyébként nem először pózol tigrissel, 2011-ben a Fővárosi Állat- és Növénykertben született három kistigrist is ő nevezte el.

©
©

Legutóbb pedig például Süsüvel és a Doktor Bubó Ursulájával fotózkodott.

©
©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!