szerző:
hvg.hu

Itt egy újabb videó a miniszterelnök kirgizisztáni látogatásáról.

Új videót tett közzé kirgizisztáni látogatásáról Orbán Viktor. A miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videóban arról beszél: kiváltságosnak érzi magát, hiszen Magyarország miniszterelnökei közül ő az első, aki Kirgizisztánba látogat.

A kormányfő szerint a magyarokat tartják a legnyugatibb keleti népnek, akik fejlődni akarnak, ugyanakkor meg akarják őrizni szuverenitásukat. Orbán szerint a Nyugathoz való tartozásunk sikereket jelent ugyan, de mégis otthontalanok vagyunk a nyugati országok között.

A miniszterelnök a videó végén azt mondja, hogy minden szükséges szerződést megkötöttek kirgiz kollégájával, és hamarosan létrehoznak egy gazdasági vegyesbizottságot is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!