szerző:
hvg.hu

A kormánypártok tagjai és a kormányközeli erős emberek szombaton tartják hagyományos, zárt körű találkozójukat Kötcsén.

Délelőtt is nagy élet volt már a kötcsei piknik helyszínén – ezt a résztvevőknek ezúttal hentes módra készülő marhapofa pörköltet főző Németh Szilárd Facebook-oldaláról tudjuk –, Orbán Viktor azonban csak kettő körül futott be feleségével, majd megérkezett legnagyobb lányuk, Ráhel is.

©
©
©

Ők többek között Andy Vajnához, Schmidt Máriához, Harrach Péterhez, Rákay Philiphez, Szöllősi Györgyhöz, Szőcs Gézához, Bencsik Andráshoz, Kásler Miklóshoz, Parragh Lászlóhoz, Schmitt Pálhoz és Hende Csabához csatlakoztak.

©
©
©
©
©
©
©

Hogy miről folyik a diskurzus a pikniken, pontosan nem lehet tudni. A Magyar Idők augusztus végén azt írta, az esemény fő témái a jövő május 26-án tartandó európai parlamenti választás kampánya és kulturális kérdések lesznek, folytatva az előző találkozón megkezdett eszmecserét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!