szerző:
hvg.hu/MTI

Karbantartás lesz, jó, ha indulás előtt tájékozódik.

Karbantartás miatt rövidebb útvonalon járnak a 6-os HÉV-ek a következő két hétvégén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. A kimaradó szakaszon pótlóbuszok viszik az utasokat.

A szerelvények szeptember 22-én és 23-án csak Dunaharaszti külső és Ráckeve, illetve Tököl állomás között járnak, a pótlóbuszok Közvágóhíd és Dunaharaszti között közlekednek.

A következő hétvégén, vagyis szeptember 29-én és 30-án a HÉV csak Soroksár, Hősök tere és Ráckeve, illetve Tököl állomás között jár. Ekkor a pótlóbuszok Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között szállítanak utasokat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Gazdaság

Ha HÉV-vel jön be Budapestre, szombattól ez a szabály jegyvásárlásnál

A Budapest közigazgatási határán kívüli megállókban csak előre megváltott kiegészítő jeggyel vagy bérlettel lehet felszállni a szerelvényekre. Aki ezt elmulasztja, a vonaton csak pótdíj fizetése mellett vásárolhat kiegészítő jegyet. Olyan, közigazgatási határon kívül eső megállónál felszállva, ahol nincs pénztár vagy jegy- és bérletkiadó automata, továbbra is pótdíjazás nélkül lehet megvenni a jegyet a HÉV-en.

Puzsér mögött az LMP

Puzsér mögött az LMP

Brüsszelt nem lehet megállítani

Brüsszelt nem lehet megállítani

Budapestért kampányol Rózsa György

Budapestért kampányol Rózsa György

Központosítani akarja a kormány a háziorvosi ellátást

Központosítani akarja a kormány a háziorvosi ellátást

38 éve halt meg John Lennon – újra az utolsó kép a zenészről és gyilkosáról

38 éve halt meg John Lennon – újra az utolsó kép a zenészről és gyilkosáról

Tolatóradar: 1,3 milliárddal egy McLaren a legdrágább eladó autó itthon

Tolatóradar: 1,3 milliárddal egy McLaren a legdrágább eladó autó itthon