szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A CEU mellett áll ki az LMP ifjúsági szervezete és a Momentum is. Az LMP volt társelnöke az utóbbi megmozduláson szólal majd fel.

Amióta kiderült, hogy Bécsig űzné a kormány a CEU-t, több tüntetést is bejelentettek. A Lehet Más a Jövő – ők az LMP ifjúsági szerve – szerdán tüntet, este hattól, felszólal Ungár Péter és Puzsér Róbert is többek között.

 

November 16-ra a Momentum is tüntetést hirdetett, ők a másodikat a témában (CEU) egymás után. „Nagy örömünkre szolgál, hogy Szél Bernadett független parlamenti képviselő is vállalta, hogy beszédet mond a tanszabadság fontosságáról” – jelentették.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jön a vírusos időkre kitalált Rubik-kocka

Jön a vírusos időkre kitalált Rubik-kocka

Az elhízott koronavírusos betegek nagyobb eséllyel szorulnak kórházi ellátásra

Az elhízott koronavírusos betegek nagyobb eséllyel szorulnak kórházi ellátásra

Megvette, majd átnevezte a Disney a 20th Century Foxot

Megvette, majd átnevezte a Disney a 20th Century Foxot