szerző:
hvg.hu

Az épület bővítésén dolgoztak, ott gyulladhatott ki valami. A tüzet délután háromra eloltották.

Sűrű füst gomolygott péntek délután az ATV kőbányai székházának tetejéből az olvasónktól kapott fotó tanúsága szerint. A helyszínen tartózkodó kollégánk szerint az épületből mindenkit kiküldtek, legalább egy műsor felvételét is megszakították.

A katasztrófavédelem honlapjának háromnegyed hármas közlése szerint a székház tetőhéjazata égett mintegy 150 négyzetméteren. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását.

A helyszínen rendőrök is érkeztek, ők a forgalmat terelték.

A csatorna adásában egy ideig nem volt fennakadás, konzervműsort sugárzott, később azonban az is félbeszakadt. Jelenleg nincs adás.

Az Indexnek a csatorna igazgatója, Németh Szilárd azt mondta, a tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, amit egy hegesztésnél kipattant szikra okozott: egy műanyag kábel gyulladt ki. A tűzoltók most az épületet belül ellenőrzik, hogy visszatérhetnek-e a csatorna munkatársai.

©

Munkatársunk úgy tudja, az épületben épp bővítési munkálatok folynak, elképzekhető, hogy azon a részen keletkezhetett a tűz, ám egyelőre mindenki csak találgat.

A csatorna munkatársai az utcán ácsorogva várják, hogy visszatérhessenek az épületbe.

Az épületben volt többek között Lattmann Tamás nemzetközi jogász is, amikor az épület kigyulladt, ő is jól van.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Betörtek Quentin Tarantinóhoz

Betörtek Quentin Tarantinóhoz

Dinoszaurusz-lábnyomok igazi kincsesbányájára bukkantak

Dinoszaurusz-lábnyomok igazi kincsesbányájára bukkantak

Kora reggel sajtótájékoztatót tartanak az MTVA-t "elfoglaló" ellenzékiek

Kora reggel sajtótájékoztatót tartanak az MTVA-t "elfoglaló" ellenzékiek

Miskolcon félpályás sávelzárással tiltakoztak - fotó

Miskolcon félpályás sávelzárással tiltakoztak - fotó

Lefagyott a Tv2: élő adásban váratlanul beszóltak az Orbán-kormánynak

Lefagyott a Tv2: élő adásban váratlanul beszóltak az Orbán-kormánynak

Bristolban is szólt az Orbán, takarodj!

Bristolban is szólt az Orbán, takarodj!