szerző:
hvg.hu

Túl sok volt mostanában a „nem személyes tapasztalatról beszámoló értékelés”.

Átmenetileg nem lehet értékelni sem a TripAdvisoron, sem a Facebookon a Gundelt – szúrta ki az Index. A lap szerint a TripAdvisoron a legutóbbi magyar nyelvű vélemény tavaly augusztusi, az idegen nyelven írtak közül négy napos a legutóbbi. A világ legnépszerűbb utazási oldala az étterem profiljánál üzen a felhasználóknak, azt írja: a közelmúlt egy jelentős médiavisszhangot kiváltó eseménye miatt rengeteg, nem személyes tapasztalatokról beszámoló értékelés érkezett be, ezért átmenetileg felfüggesztették az új értékelések megjelenítését.

A TripAdvisoron jelenleg 4,5 pontos áll az étterem. Az oldal által kifogásolt értékelések azután szaporodtak meg, hogy kiderült: az étterem üzemelteti Orbán Viktor új munkahelyének, a Karmelita kolostornak a menzáját, az ételeket pedig igen olcsón kínálják.

A Gundel jelenleg a Facebookon sem értékelhető, de a korábbi, felháborodott kommentek még olvashatók. A legutóbbi poszt alatt több mint 700 hozzászólás van, legtöbbjük a Miniszterelnökség dolgozóinak étkeztetéséről szól.

A Gundel azt állítja, nem ők kérték az értékelések letiltását, az Index kérdésére azt mondták: mindkét cég maga döntött így. Úgy tudják, hogy körülbelül két hétig nem lesz pontozható az étterem az oldalakon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Gergely Zsófia Itthon

Gyurcsány volt minisztere megvédi a Gundelt: "Túl olcsó? És ez kinek fáj?"

Kóka János egykori gazdasági miniszter az étterem saját oldalán nevezte "rosszízű demagógiának", hogy támadják a várba költöztetett Miniszterelnökség menzáját üzemeltető Gundelt. Szerinte ha nem a Gundel, hanem mondjuk a "Vállalatimenza Kft." nyerte volna el a megbízást, senki nem tiltakozna, és régóta bevett dolog, hogy a politikusok olcsóbban ehetnek például a képviselői irodaházban is. A virtuális vitában senkinek nem sikerült meggyőzni a másikat.

Őrizetbe vettek két embert az észak-írországi robbantás ügyében

Őrizetbe vettek két embert az észak-írországi robbantás ügyében

És akkor a Brexit-lavina elindítója nyugodt lélekkel elment kocogni

És akkor a Brexit-lavina elindítója nyugodt lélekkel elment kocogni

Rátámadt a saját családjára, és megölte a kisbabájukat is az oregoni férfi

Rátámadt a saját családjára, és megölte a kisbabájukat is az oregoni férfi

A tévészékháznál tüntetett a Momentum a melegeket gyógyító műsor miatt

A tévészékháznál tüntetett a Momentum a melegeket gyógyító műsor miatt

Könygázzal oszlatták a több tízezres tömeget Athénban

Könygázzal oszlatták a több tízezres tömeget Athénban

Bihari Viktória: Egy szuperképességről, amihez nem jár köpeny

Bihari Viktória: Egy szuperképességről, amihez nem jár köpeny