szerző:
Gomperz Tamás

Rendes jobbikosnak azt nevezzük, aki náci maradt, de fideszes lett.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Kétféle jobbikos van. Az egyik csoportba az antiszemita, náci jobbikosok tartoznak, akiket arról lehet felismerni, hogy együttműködnek azzal a baloldallal, amelyet a zsidó bevándorláspárti Soros irányít a háttérből.

A másik csoportban a rendes jobbikosok találhatók. Ők a Fidesszel működnek együtt. Ezért hiába írtak olyanokat hogy "az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük, jogunk van hozzá", mi az ilyesmit kézrátétellel gyógyítjuk. Nézzék, Lenhardt testvér tegnap még izraeli zászlót égetett, ma már a kormánylapban publikál. Csoda történt!

Mi a bűnöd, fiam? Zsidóztam, atyám. Írd le százszor, hogy csalódtál Vonában, mert eladta a párt lelkét és "egy antiszemita pártból csinált egy filoszemita pártot". Amint kész vagy, áldozhatsz nekem.

Az ilyen csodálatos gyógyulások a mi táborunkban nem ritkák. Bayer bajtársunk például azon sajnálkozott, hogy a nem annyira árja nevű "bűzlő végtermékeket" nem sikerült elásni az orgoványi erdőben mind, de mi azt mondtuk neki: Kelj fel, Zsolt, és járj mostantól lovagkereszttel. És Zsolt párttársunk azóta képes úgy lekreténbaromállatozni fiatal lányokat, hogy a származásukat nem is hozza szóba.

Aki betér a nyájba, megtisztulhat. A házi történészünk szerint a zsidók kizárása az egyetemekről nem tekinthető jogfosztásnak. Ez akár antiszemitásnak is hangozhat, de mi zéró toleranciát hirdettünk meg az antiszemitizmussal kapcsolatban, tehát ha az illetőt kinevezzük egy kormányzati intézmény élére, akkor ő olyan, mint mi vagyunk, és így szükségszerűen nem lehet antiszemita. Nem csak gyógyításban, logikában is jók vagyunk.

Még Trombitás testvérünk esete sem reménytelen. Pedig ő úgy véli, hogy a Harmadik Birodalom oldalán harcoló katonák nemcsak Budapest, hanem Európa (!!!) védői is voltak 1945-ben. Ha más hősökről megemlékezünk, róluk csak azért nem, "mert a hadi szerencse nem melléjük állt, és vesztettek?" – kérdezte a Kurucinfón az általunk irányított állami médiában, majd megállapítja, hogy idén rekordot döntött a kitörés-emléktúrán részt vevők száma.

Hát, izé. Explicit nyilasvédőkön még nem próbáltuk ki a varázserőnket, de ha a metélt farkincákat emlegető Morvai Krisztinát át tudtuk állítani, akkor bármire képesek vagyunk. Ha nem jön össze, akkor legfeljebb átfaragjuk a megszállási emlékművet úgy, hogy nem a németek rohanták le az ártatlan magyarságot, hanem a szövetségesek. Nem mindegy? Ebben az országban úgyis mi mondjuk meg, hogy ki a náci és antiszemita.

És nem csak azt. Mert ugye kétféle kommunista van...

Állj mellénk!

Köszönjük a több mint 4000 tagnak és támogatónak, akik idáig
45 millió forinttal segítették munkánkat.
Ha neked is fontos a minőségi újságírás, csatlakozz!
Nyolc hónapig nem jár a vonat, mert építik a BMW-gyárat Debrecenben

Nyolc hónapig nem jár a vonat, mert építik a BMW-gyárat Debrecenben

Hiába a bírósági döntés, a kormány ragaszkodik az egyentankönyvekhez

Hiába a bírósági döntés, a kormány ragaszkodik az egyentankönyvekhez

Merész finn tervek: az övék lesz a világ legokosabb autóútja

Merész finn tervek: az övék lesz a világ legokosabb autóútja

Három meccsre eltiltották Király Gábort

Három meccsre eltiltották Király Gábort

Rejtélyes Samsung-meghívó: újabb Galaxy telefonok érkeznek

Rejtélyes Samsung-meghívó: újabb Galaxy telefonok érkeznek

Orbánéknak nem elég az Oscar egy állami díjhoz

Orbánéknak nem elég az Oscar egy állami díjhoz