szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jelenlévő vádlottak nem tettek új vallomást.

Megírtuk, hétfőn következett a Prisztás-gyilkosság következő tárgyalása, amelynek tétje lényegében az volt: elfgogadja-e igaznak a bíróság Rohác vallomását, miszerint ő ölte meg a vállalkozót, és nem Portik felbujtásából testőre, H. István, és segítője, F. Ferenc.

Az Index beszámolója szerint azonban hiába vártuk, hogy ma megtudjuk az eredményt, az ügy folytatását ugyanis júniusra napolták el.

Ami azonban feltűnő: Portik megnövesztette haját és szakállát is, ügyvédje szerint a más ügyek miatt már elítélt Portik a börtönben magába fordult.

A rendőrség azonban nem hisz Rohác vallomásának, szerintük csak korábbi társát, Portikot próbálja menteni. De a gyilkossággal vádolt H. Istvánra sem illik rá egyik személyleírás sem, amit a szemtanúk leadtak a gyilkosról.

Portik most nem kívánt újra vallomást tenni, H. István pedig továbbra is tagadta, hogy bűnös lenne. A bíróság Rohác vallomását fogja vizsgálni júniusban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gripenek búcsúztatják ma Budapest felett az utolsó Pumát

Gripenek búcsúztatják ma Budapest felett az utolsó Pumát

Mi köze a vécétartályomnak az elsivatagosodáshoz?

Mi köze a vécétartályomnak az elsivatagosodáshoz?

Halálos baleset történt a 84-es úton

Halálos baleset történt a 84-es úton