szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Stummer János jobbikos képviselő megfogadta a budai Várban havi 32 ezres lakásbérleti díjat nyögő Bayer Zsolt szavait, és törvényjavaslatot nyújtott be.

"Ha ennyire idegesíti magukat, hogy fideszes is lakhat a várban, talán kezdeményezzék, hogy törvény mondja ki, aki kormánypárti, nem lakhat a várban, legfeljebb, ha tízszer-százszor annyi bérleti díjat fizet, mint bárki más", ajánlotta Bayer Zsolt a 24.hu újságírójának, miután megírta, hogy a kormányhű publicista 32 ezer forintért bérel lakást a budai Várban, a piaci ár alatt meglehetősen.

Több se kellett Stummer János jobbikos képviselőnek, aki sebtiben törvényjavaslatot dobott össze: "Úgyhogy be is adtam egy javaslatot az országgyűlésnek, pont ahogy maga kérte. Hogy mostantól a Fidesz-tagkönyv ne tizedannyi, hanem tízszeres bérleti díjat jelentsen az I. kerületben", üzeni Bayernek a Facebokon. A javaslat szerint a kormánynak arról kellene törvényt elfogadnia, hogy a Fidesz-tagok ne bérelhessenek ingatlant a Várban, illetve ha már ilyen bérleti joguk van, annak értéke emelkedjen a tízszeresére.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!