szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A három férfi a gyanú szerint Mezőkovácsházáról és Kiskőrösről vitt el kábeleket.

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

A rendőrök szerdán Jászkiséren fogták el a férfiakat, akik a gyanú szerint március 23-án, Kiskőrösön egy utcán két szerelőaknába másztak le, majd a bekötési pontoknál elvágták és kihúzták az ott futó rézkábelt. Azután május 14-e és 17-e között Mezőkovácsházán hasonló módon loptak el közel 2 ezer méternyi kábelt.

Egy lopáskísérlet is a számlájukra írható Debrecenben. Ott január 10-én jártak, és egy elosztószekrényből próbáltak meg lopni, de nem sikerült nekik. De még a szekrény megrongálásával is több százezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a három férfit lopás bűntett és lopás bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja, őrizetbe vette őket. A rendőrség vizsgálja, hogy Békés, Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megyék mellett más megyében, hasonló módszerrel követhettek-e el bűncselekményeket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Serf András: Miért tiltsuk be Petőfit?

Serf András: Miért tiltsuk be Petőfit?

Újabb rekordot döntött a fertőzöttek száma Lengyelországban, korlátozások sorát vezetik be

Újabb rekordot döntött a fertőzöttek száma Lengyelországban, korlátozások sorát vezetik be