szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kerítői pontosan tudták, hány éves, és azt is, hogy iskolába jár.

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik egy általános iskolás lányt rábeszéltek arra, hogy prostituáltként dolgozzon velük, írja az Ügyészség.hu.

A bűnügy vádlottjai, egy férfi és egy nő élettársak, Fóton élnek. Az asszony 2016-tól kezdődően Fóton vagy az interneten férfiakkal ismerkedett, akikkel a házukban pénzért létesített szexuális kapcsolatot. Mindez az élettársa tudtával történt, és mindketten a nő prostitúciós bevételéből éltek.

Az asszony barátkozott össze egy általános iskolás lánnyal, aki többször is elment a vádlottak lakására. A beszélgetések során a pár azzal érvelt, mennyi pénzt kereshetne és gyűjthetne a lány, ha ő is prostituáltként dolgozna.

A férfi és a nő tisztában volt a sértett életkorával, és tudták azt is, hogy általános iskolába jár.

A lány beleegyezett, hogy a vádlottak hirdetést adnak fel neki, megszervezik a találkozóit, amiket a lakásukban bonyolíthat le. Megállapodtak abban, hogy a szexuális szolgáltatásért kapott pénzt háromfelé osztják.

A nő fotókat készített a sértettről, és azokat használta egy internetes oldalon feladott hirdetéshez is. Telefonszámként a nő a saját számát adta meg, majd a hirdetésre jelentkező férfiakkal megszervezte a találkozót, és ő határozta meg a tarifát is.

A sértett 2017 júniusától október végéig naponta több férfival létesített szexuális kapcsolatot a vádlottak lakásában. A bevételét minden alkalommal átadta a vádlottaknak, de ebből végül semmit sem kapott, a pár megtartotta magának.

A Dunakeszi Járási Ügyészség az élettársakat kerítés bűntettével, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja. A járási ügyészség indítványozta, hogy a vádlottakkal szemben börtönbüntetést szabjanak ki.

(Kapcsolt képünk illusztráció.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Különleges galaxisra bukkantak, 2000 millió éves állapotában figyelték meg

Különleges galaxisra bukkantak, 2000 millió éves állapotában figyelték meg

Vészhelyzet lép érvénybe Szlovákiában csütörtökön

Vészhelyzet lép érvénybe Szlovákiában csütörtökön

Orbán: Közvetlen repülőjárat indul a kirgiz fővárosba

Orbán: Közvetlen repülőjárat indul a kirgiz fővárosba