szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tabletták kis dobozban érkeztek egy postaládába, rajta Nemesi Pál és Berta Róbert nevével.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

A jelek szerint Szegeden másfajta kampány fut az önkormányzati választás előtt, a választópolgárok ugyanis nem szórólapokat vagy krumplit, hanem fehér színű tablettákat kapnak - állítja a 444.hu, melynek olvasója fotót is küldött erről.

A tablettákat a lap egy olvasójának szüleihez dobták be ismeretlenek. A fehér pirulákat egy bankkártyához hasonló dobozban, a postaládában találták.

A doboz egyik oldalán Botka László ellenfele, a Fidesz támogatásával indult Nemesi Pál fotója és neve, a másikon pedig a vállaltan fideszes Berta Róbertté látható.

A 444.hu azt írja, nem tudni, mi van a dobozokban, és az sem világos, mások is kaptak-e belőle.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Ráígért Botka László „ajándékára” a helyi Fidesz

Tízezer forint helyett tizenháromezer ötszáz forintot adnának a szegedi időseknek és az iskolakezdőknek a szegedi fideszesek. Május elsején még visszautasították, hogy a szegedi polgármester a vállalkozások adóztatásának átdolgozása helyett ígérget, most azt mondják, hogy ők többet adnának.