szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Momentum politikusa szerint azon kell dolgoznia az ellenzéknek a jövőben, hogy az üzenetei is eljussanak a választókhoz.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

A Momentum politikusa, Kerpel-Fronius Gábor azt mondta, elkötelezett, de kritikus szavazótábora van a Momentumnak, akik a végén azért behúzták az ikszet Karácsony Gergelyre. Ez a kérdés azért fontos, mert a Momentum-táborban volt a legalacsonyabb Karácsony elfogadottsága, összevetve a P, az MSZP vagy a DK táborával.

Kerpel-Fronius szerint az ellenzék elvégezte azt a munkát, ami a győzelemhez kellett.

Kérdésünkre, hogy mi van, ha ez sem elég, azt mondta: nem tudom. Szerinte az ellenzéknek azon még kell dolgoznia a jövőben, hogy az üzenetei is eljussanak a választókhoz, “ne csak a csónakos csuklyás emberek, akik megzavarták Karácsony programbemutatóját.”

De “ez, ha nyerünk, akkor sem több, mint egy sikeres önkormányzati választás, 2022-ig még nagyon sok teendőnk van.”

Kerpel-Fronius a balos fellegvár XIII. kerületben indult képviselőnek, azt mondta, nagyon izgul, neki ez az első választása. Ha ő nyer, vagy bárki ellenzéki, szerinte most az a dolguk, hogy megmutassák, hogyan kell tisztességesen és eredményesen politizálni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Milliárdosnál is nagyobb veszteséget hozott össze Rogán és Habony barátainak gyorskölcsöncége

Milliárdosnál is nagyobb veszteséget hozott össze Rogán és Habony barátainak gyorskölcsöncége

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru

Brit tanácsok karácsonyra járvány idején: Ne legyen se társasjáték, se közös éneklés

Brit tanácsok karácsonyra járvány idején: Ne legyen se társasjáték, se közös éneklés