szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Érdekes fotót osztott meg a IX. kerületi polgármester.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

A megválasztott IX. kerületi ellenzéki polgármester, Baranyi Krisztina a Facebookon osztott meg egy fotót arról, hogy mit talált a ferencvárosi polgármesteri hivatalban. A fotóhoz csak annyit írt:

átadás-átvételre várva.

De azon üres irattartók láthatók.

Baranyi kedden délelőtt egyébként az 1956-os forradalomra emlékezve megtartotta első nyilvános polgármesteri megszólalását a Bakáts téren, itt méltatta a forradalmat, és kiemelte a ferencvárosiak szerepét az eseményekben, megemlítve, hogy az Angyal István vezette Tűzoltó utcai, a Wágner István vezette Berzenczey utcai és a Bárány János vezette Tompa utcai csapatok a végsőkig kitartottak. Arról is beszélt, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere elfordult attól, amit 1956 jelentett, például a bátorságtól és a szabadságtól, de Ferencváros nem.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Titkosszolgálattal vadásznak majd a hálapénzes orvosokra

Titkosszolgálattal vadásznak majd a hálapénzes orvosokra

Egyre több helyen tiltják a melegek "átnevelését", Magyarország más irányba halad

Egyre több helyen tiltják a melegek "átnevelését", Magyarország más irányba halad

Nem találtak közvetlen összefüggést az oltás és az idősek halála között a norvég hatóságok

Nem találtak közvetlen összefüggést az oltás és az idősek halála között a norvég hatóságok