szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Azzal magyarázzák, hogy a szervezet folyamatos és hatékony vezetésének biztosításához szükségessé vált a csoport megszüntetése és már újjá is alakultak.

A Fidelitas Központi Irodája arról tájékoztatta e-mailben a pécsi szervezet tagjait, hogy a csoportot a november 6-i ülésen feloszlatták - írja a Szabad Pécs. A Fidelitast keresték az ügyben, ők úgy reagáltak, hogy

a pécsi Fidelitas folyamatos és hatékony vezetésének biztosításához szükségessé vált a csoport megszüntetése. A csoport megszüntetése és a pécsi választási eredmények között nincs összefüggés. A csoport november 9-én újraalakult Nagy Gergely vezetésével.

Pécsen az önkormányzati választáson az ellenzék tönkreverte a Fideszt. Péterffy Attila 6300 szavazattal verte Vári Attilát, a 18 egyéni választókerületből kettőt nyertek meg, de azokból sem a Fidesz, hanem szövetségesüknek, az ÖPE-nek a jelöltjei jutottak be a közgyűlésbe. A kompenzációs listáról jutottak be végül 5-en a grémiumba.

A választáson egyébként az egyik körzetben a Fidelitas dél-dunántúli régióvezetője, Beke Zoltán indult. Őt a későbbi alpolgármester, Bognár Szilvia győzte le hatalmas különbséggel. A Szabad Pécs kereste Bekét is, ő később akar nyilatkozni az ügyről.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Hetvenezer szórólapon kell bevallania a szegedi Fidelitasnak, hogy hazudott

A szegedi városvezetést börtönválogatottként ábrázoló plakátjai miatt egymillió forintot kell fizetnie a Fidelitasnak, és hetvenezer szórólapot kell a szegediek postaládáiba eljuttatniuk azzal, hogy hazudtak. A Fidelitas szegedi elnöke listán bekerült a közgyűlésbe, éppen pénteken lesz az alakuló ülés.

Nem ütközik az EU-s szabályokba, hogy kínai vakcinát hoznának Magyarországra

Nem ütközik az EU-s szabályokba, hogy kínai vakcinát hoznának Magyarországra

Franciaországban már este 6-tól kijárási tilalom lesz

Franciaországban már este 6-tól kijárási tilalom lesz

Négyszer küldte karanténba az egészséges exbarátnőjét az izraeli koronavírus-központ egy dolgozója

Négyszer küldte karanténba az egészséges exbarátnőjét az izraeli koronavírus-központ egy dolgozója