szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Súlyos vádakat fogalmaztak meg egy kiskunfélegyházi kollégium ügyeiről. A rendőrség kábítószer-használatról kapott bejelentést.

Évek óta problémát okoz a drog és alkoholfogyasztás egy kiskunfélegyházi kollégiumban – állítja az RTL. A Fókuszhoz juttattak el egy állítólag a kollégiumban készült videót, amelyen egy fiatal fehér port szív fel az orrába, társai videózzák és nevetnek. Néhány pillanattal később egy vödörbe hány, miközben a háttérben továbbra is csak nevetnek rajta. Amikor pedig ki akar menni a szobából, visszatartják.

Évekkel ezelőtt is rendszeres volt, hogy mentőt kellett hívni gyerekekhez, túladagolás, gyógyszerezés miatt – hangzott el a riportban. Az a vád is elhangzott: vannak gyerekek, akik védelmi pénzt szednek a többiektől.

Az intézmény igazgatója a tévéseknek azt mondta: nem tud olyan esetekről, amilyenekről a vádakban szó volt. A rendőrség azt írta, hogy kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt nyomoznak, bántalmazásról vagy védelmi pénzekről nem kaptak bejelentést.

(Képünk illusztráció.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!