szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy másik, 14. évét be nem töltött gyerekkel is szexuális kapcsolatot folytatott.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy kiskunfélegyházi férfi ellen.

A vádlott 2013. és 2018. között gyermekpornográf tartalmú képeket és videókat tartott és tett hozzáférhetővé, emellett a felügyelete alatt álló kiskorú gyerekről több ilyen jellegű felvételt készített, továbbá

csecsemőkorú gyermekével és egy, a tizennegyedik életévét be nem töltött gyerekkel is szexuális kapcsolatot folytatott.

A vádlott beismerte a bűnösségét, a Kecskeméti Törvényszék tizenkét év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte, továbbá megszüntette szülői felügyeleti jogát mindkét gyermekre.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. A másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a fellebbezéseket alaptalannak ítélte, mert álláspontja szerint az elsőfokú ítéletben kiszabott büntetés arányos, ezért annak helybenhagyását indítványozta. Másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni a fellebbezésekről.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!